Slow Partial Denture Module mouse behavior ?

Discussion in 'exocad' started by Jacob, Jun 13, 2018.

  1. Jacob

    Jacob Member

    hi all, my windows 10 forced itself to update last night. And this morning again... after that I begun to experience a terrible lagging when designing. The removable module is nearly impossible to use. What can I do to stop the stupid updates and to restore the flow??? This is so frustrating. Why MS is even pushing with the updates without asking? Any help anybody?
     
    biodentg likes this.
  2. DMC

    DMC Scott Hudson

    Graphics settings is what maybe the issue?

    You had nvidia update?
     
  3. DMC

    DMC Scott Hudson

    MS updated are important for security.
    I always update all my PC.

    No real issues that we cannot fix in a few seconds usually.
     
    cadfan likes this.
  4. Jacob

    Jacob Member

    Thanks. I will try and update nvidia. The removable module is an issue. A huge lag. All other modules are fine..... hmmm
     
  5. DMC

    DMC Scott Hudson

    No, Mouse Polling frequency man.

    This was already posted by Tillmann from exocad as the solution for that.
     
    joshuaCAD/CAM likes this.
  6. DMC

    DMC Scott Hudson

    https://www.facebook.com/scott.hudson.161214

    If you notice performance issues of your mouse movement with your partialCADApp check your mouse driver. If possible reduce the polling speed. It regulate the sent mouse events which are sent back to the application.
     
    joshuaCAD/CAM, cadfan and 2thm8kr like this.
  7. Jacob

    Jacob Member

    Hi, thanks for that. Helpdesk installed nevest version of the software and updated drivers... it is better now - 90 % lag free, so workable.
     

Share This Page